jueves, 30 de diciembre de 2010

LA LLUITA CONTINÚA

Tot i haver marxat de Primavera, el nostre vincle i compromís segueix present. Ara estem realitzant tasques de difussió a través de xerrades a diferents llocs; de moment n'hem realitzat dues:

  • Als alumnes de dues classes de 2n d'ESO de l'institut Manolo Hugué de Caldes de Montbui aprofitant que treballaven els objectius del mil·leni i un d'ells és l'educació. Arran d'això s'ha creat un petit grup de solidaritat a l'institut

  • Als alumnes de primer i segon d'Integració Social (tarda) i als alumnes d'Atenció Sociosanitària a l'institut Gallecs de Mollet del Vallès, institut on estudiem nosaltres. Va resultar molt positiu ja que hem obert una altra porta dins el món de la intervenció social vinculada a la cooperació internacional i, per altra banda una manera alternativa de realitzar les pràctiques per a aquest i altres cicles.

Per altra banda aquest any centrarem el nostre projecte de fi de cicle, juntament amb altres companys, en la cooperació internacional, concretament a la Comunitat Primavera del Ixcán.

No hay comentarios:

Publicar un comentario